Hvem er jeg?

Jeg er årgang 1967 og har igennem årene uddannet mig og arbejdet indenfor forskellige områder:

– Kontorassistent og ansat i brandsikringsbranchen

– Akademiøkonom i eksport og ansat indenfor eksport og shipping

– Medhjælpende hustru i tidligere væksthusgartneri

– Vikar indenfor såvel realkredit som høreapparatindustrien

– Vikar i hjemmeplejen

– Ida P. Rolf Metode Kropsterapeut, Rosenberg Teknik Terapeut, Senthes Manuel Stress og Traumeterapi – basisdelen

I dag er jeg indehaver af behandlervirksomheden Ny Kropsholdning, som er beliggende i Stenmagle, og siden 2006 har jeg taget imod unge såvel som ældre i klinikken.

Min indgangsvinkel til behandlerverdenen var oprindelig at finde hjælp til et nært familiemedlem, som havde brug for behandling på grund af problemer til ryggen. Undervejs i processen blev jeg imidlertid klar over, at jeg skulle uddanne mig, således at jeg kunne hjælpe ham. Det blev starten på mit nuværende virke som kropsterapeut og som noget nyt, er jeg i dag Registreret Alternativ Behandler (RAB) indenfor Strukturel Integration (SI).

Ida P. Rolf Metode forløbet blev vejen tilbage for ham, og han byggede efterfølgende det hus, hvor jeg har min klinik i dag.