Akut behandling

vi kan alle komme ud for akut opståede problemer. Det kan være smerter i nakken/skulderen, en iskiasnerve der gør ondt eller måske en overbelastning et andet sted.

Ved hjælp af blid bindevævsmassage også kaldet Rosenberg Teknik® og Senthes®, er jeg i stand til at hjælpe nu og her.

Jeg arbejder ikke dybt i selve musklen men påvirker bindevævet omkring musklen til at slappe af. Denne behandlingsmetode kræver kun et meget lille tryk, til gengæld er effekten stor.

Som klient kan man slappe af, da det ikke gør ondt at få behandling.

Behandlingsmetoden er holdbar, fordi der arbejdes udefra og indefter. Først løsnes vævet – herefter kan musklen slappe af!

Gør man tingene omvendt, som det er tilfældet med traditionel massage, får man løsnet musklen, og det føles behageligt, men risikoen for at det spænder op igen er stor, fordi man som behandler ikke har taget det omkringliggende bindevæv med i sin betragtning.

Bindevævsmassagen kan stå alene som behandlingsmetode, men den kan også indgå i Ida P. Rolf metode®, der tager udgangspunkt i personens kropsholdning. Igennem 10 behandlinger arbejdes der på at genoprette kropsholdningen for at komme til bunds i de problemer, som den enkelte måtte komme med.